Tranquility The Ascent Brettspill Tranquility The Ascent Brettspill

Tranquility The Ascent Brettspill

Varenr: 160835
178,-
Forventet til lager 31.12.2024
-+
Forventet til lager 31.12.2024

Tranquility: The Ascent er en frittstående oppfølger til Tranquility, der spillerne jobber sammen for å fullføre et rutenett med tall mens de bestiger fjellet.


Spillerne starter på bunnen av fjellet og får i oppgave å fullføre et pyramideformet rutenett fra bunnen til toppen. Bunnen av fjellet er ni kort bred, raden over er åtte og så videre, og den øverste raden består av et enkelt toppkort som spilles når resten av rutenettet er ferdig. Når det er din tur, må du spille et kort på fjellet eller kaste to kort. Kortene er nummerert mellom 1 og 12 og viser én av tre ulike terrengtyper. Du kan ikke spille kort av samme terrengtype ved siden av hverandre, og du må også kaste differansen mellom kortene når de spilles ved siden av hverandre, for eksempel må du kaste tre kort hvis du legger en 7-er ved siden av en 4-er.


Rekkene fylles ut fra venstre mot høyre, og tallene på kortene kan stige, synke eller forbli de samme. Rekker kan inneholde alle tall, med én begrensning: Tallet på et terrengkort må være lik eller høyere enn tallet i rekken, noe som betyr at en 1-er bare kan spilles i den første rekken, mens tallene 8-12 kan spilles i alle rekker.


Du kan starte en ny rad når minst de to første kortene i raden under er lagt ut. Kortene må alltid "støttes" av de to kortene som ligger rett under dem, men de er ikke relatert til radene over eller under på noen måte, dvs. at den første raden kan starte med en 10-er, mens den neste raden starter med en 1-er.


Hvis spillerne fullfører fjellet og topper det med et toppkort, vinner de; hvis en spiller ikke kan utføre en handling på sin tur, taper alle.


Tranquility: The Ascent inneholder tre mini-utvidelsesmoduler som kan legges til hver for seg eller sammen. "The Green Path" krever at spillerne danner en sammenhengende sti fra bunnen til toppen av fjellet. "The Panorama"-modulen gir spillerne spesifikke tallsekvenser å fotografere. Og til slutt kan du gjete "The Mountain Goats" opp til toppen der gresset er grønnere i den siste modulen.


Antall spillere: 1-5
Alder: 8+
Spilletid: 15-30 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
379,-
Ventes inn 09.10.2024
583,-
Ventes inn 04.10.2024
Kundeanmeldelser