Ticket to Ride Map Coll 8 Iberia/Korea Utvidelse til Ticket to Ride Ticket to Ride Map Coll 8 Iberia/Korea Utvidelse til Ticket to Ride Ticket to Ride Map Coll 8 Iberia/Korea Utvidelse til Ticket to Ride

Ticket to Ride Map Coll 8 Iberia/Korea

Utvidelse til Ticket to Ride

Varenr: 160773
599,-
Forventet til lager 30.07.2024
-+
Forventet til lager 30.07.2024

Ticket to Ride Map Collection 8: Iberia & South Korea gir deg muligheten til å sette opp jernbanenettverk på to halvøyer med vidt forskjellige omgivelser.


På den iberiske halvøya starter spillerne spillet med å trekke seks destinasjonskort, og beholder deretter fire av dem - en prosess de gjentar før togstokken går tom første gang. Mens du prøver å oppfylle de åtte destinasjonskortene med bare 35 tog, kan du muligens plukke opp festivalkort underveis. Kortstokken inneholder 54 festivalkort, og når du trekker ett, plasserer du det ved siden av byen på spillebrettet. Hvis du bygger en rute som går til en eller to byer med festivalkort, velger du en av disse byene og samler inn alle festivalkortene i nærheten av den. Jo flere du samler fra en by, desto mer er de verdt ved spillets slutt!


I Sør-Korea starter du spillet som i Iberia med å trekke seks destinasjonskort, og deretter beholder du fire av dem. Alle rutene er gruppert etter farge: blå i nordøst, gul i nordvest og så videre. Når du gjør krav på en rute, kan du også plassere et av togene dine på provinsbrikken på et tomt felt i den matchende fargen som viser antall kort du har spilt i den fargen; du kan spille flere kort enn det som kreves for å gjøre krav på en rute hvis du ønsker å plassere på et høyere antall. I tillegg har hver spiller et sett med "ekspresstogkort" (+1, +2, +3), og du kan bruke et kort på din tur for å enten trekke flere togkort, trekke flere destinasjonsbilletter eller kreve et høyere nummer på provinsmatten. Ved spillets slutt evaluerer du hver farge på provinsbrikken, og spilleren (eller spillerne) med den høyeste summen av verdier får bonuspoeng.


Antall spillere: 2-5
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser