Holotype Europe Expansion Utvidelse til Holotype

Holotype Europe Expansion

Utvidelse til Holotype

Varenr: 160758
369,-
Forventet til lager 31.12.2024
-+
Forventet til lager 31.12.2024

Holotype: Mesozoic Europe er en utvidelse/expansion til Holotype: Mesozoic North America, og legger til et helt nytt kontinent med dinosaurer, marine reptiler og pterosaurer. Det introduserer også eldgamle krokodiller med den nye eksemplartypen Crurotarsi. Nye mekanikker som fokusbrett, beinsenger og nye milepæler gir enda flere alternativer som kan brukes med Europa eller med Nord-Amerika.


Fokusbrettene gir hver spiller unike startbonuser samt små mål som kan fullføres i løpet av spillet for å få umiddelbare belønninger og ekstra seierspoeng ved spillets slutt.


Bone Beds er en ny type kort som kan oppnås via feltekspedisjonskort. De gir spillerne mulighet til å returnere til et sted de har oppdaget for å hente ut en garantert type og mengde fossiler i en senere tur.


Med Europa og Crurotarsi mini-utvidelsen er tre nye milepæler lagt til i Holotype. Disse milepælene og de nye variantene kan brukes med alle versjoner av Holotype du spiller.


Antall spillere: 2-5
Alder: 14+
Spilletid: 40-100 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i Holotype: Mesozoic Europe. Passende kortbeskyttere finner du her (186 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Kundeanmeldelser