Catan Starfarers New Encounters Exp Utvidelse til Catan Starfarers Catan Starfarers New Encounters Exp Utvidelse til Catan Starfarers Catan Starfarers New Encounters Exp Utvidelse til Catan Starfarers

Catan Starfarers New Encounters Exp

Utvidelse til Catan Starfarers

Varenr: 159975
999,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

Catan: Starfarers New Encounters er en utvidelse/expansion til Catan: Starfarers. Utvidelsen legger til tre spennende nye scenarier med unike regler til Catan: Starfarers for et enda mer episk kappløp for å utforske galaksen. Dette settet med tre separate scenarier inneholder nye plastbrikker med romamøber og piratkapsler, en ny sektor med fortapte folk, spillbrett og brikker som gir liv til scenariene på episk sci-fi-vis.

 

  • Oppdag en forsvunnet sivilisasjon: Rådet har valgt deg til å gjenoppta letingen etter det for lengst glemte "Lost People". Du må forberede deg på det lange søket og være grundig hvis vi skal ha håp om å finne dem.
  • Bekjemp en galaktisk trussel: Den beryktede sjørøverlederen Hog Kahm er tilbake! Beseire og avhør hans medsammensvorne for å finne ut hvor Hog befinner seg og stille ham for retten.
  • Møt mystiske nye livsformer: Et par gigantiske romamøber har blitt oppdaget i systemet vårt. Finn ut mer om disse mystiske skapningene, og stopp kaoset før det er for sent.


Antall spillere: 3-4
Alder: 12+
Spilletid: 120 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
1 536,-
Antall på lager: 2
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser