Sentinels of the Multiverse Disparation Utvidelse Sentinels of the Multiverse

Sentinels of the Multiverse Disparation

Utvidelse Sentinels of the Multiverse

Varenr: 159808
839,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

Sentinels of the Multiverse: Disparation er en utvidelsen til Definitive Edition av det populære kooperative tegneseriekortspillet Sentinels of the Multiverse! Mektige helter står sammen mot skurker fra ulike virkeligheter, og hver av dem utgjør en trussel mot de verdenene heltene våre har kjær - og til og med mot selve virkeligheten!


Multiverset og dets mange ulike virkeligheter har alltid vært et sted med mye kaos og stor interesse! Hundrevis av bisarre historier har kommet ut av Sentinel Comics-boken Disparation, og nå er det på tide at disse historiene setter sitt preg på bordet ditt!


Omnitron-X, den heroiske evolusjonen av en skurkaktig AI, har reist gjennom tiden for å hindre sitt tidligere jeg i å ødelegge alle mennesker! Den kalde og beregnende siden hennes driver henne til å bekjempe urettferdighet og ondskap, og Parse er i stand til å se virkelighetens puslespillbiter og forutse hvor de kan falle. Chrono-Ranger jakter på dusørjegere gjennom tiden og vet hvor farlig byttet hans kan være, og hva konsekvensene av å mislykkes kan bety. K.N.Y.F.E. er alltid klar for kamp, men kan hun ha tatt seg vann over hodet med tanke på truslene mot multiverset? Og en synsk kriger fra en krigsherjet fremtid har funnet veien til vår virkelighet, der The Visionary håper å redde denne versjonen av seg selv før det er for sent! Disse heltene og flere til slutter seg til kampen for å redde multiverset, men desperate tider krever ulike tiltak, inkludert samarbeid med uventede allierte ...


I tillegg til disse dyktige heltene, inneholder Sentinels of the Multiverse: Disparation også ni farlige skurker, fem skiftende miljøer og flere varianter, hendelser, kritiske hendelser og til og med nye muligheter for ulike måter å spille heltene dine på.


Antall spillere: 1-5
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser