The Witcher Old World Wild Hunt Exp Utvidelse til The Witcher Old World

The Witcher Old World Wild Hunt Exp

Utvidelse til The Witcher Old World

Varenr: 159787
829,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

The Witcher: Old World - Wild Hunt er en utvidelse/expansion til The Witcher: Old World. Wild Hunt er en stor utvidelse som introduserer en helt ny spillmodus - samarbeidsmodus. Den åpner også for en fullverdig soloopplevelse. Denne gangen må spillerne kjempe mot fryktinngytende krigere fra en annen dimensjon, kjent som Wild Hunt Riders, enten sammen eller alene.


Wild Hunt-utvidelsen innebærer en betydelig endring i spillets struktur - i stedet for å bevege seg etter tur, beveger spillerne seg samtidig rundt på brettet, noe som tar planleggingen til en ny dimensjon! Å møte en annen spiller fører ikke til kamp, men det kan resultere i felles trening eller utveksling av gull, trylledrikker og verdifull informasjon om monstrene i området.


Spillet går over flere runder, og på slutten av hver runde tilkaller den ville jakten nye monstre eller hunder som beveger seg rundt på spillebrettet og angriper spillerne.


På slutten av spillet møter spillerne den største utfordringen, en duell med en av de største Wild Hunt-krigerne, den mektige Eredin. Alle spillerne deltar i det endelige sammenstøtet og prøver å overvinne motstanderen sammen - Eredin har imidlertid et sett med unike, kraftige angrep som gjør kampen ekstra vanskelig.


Antall spillere: 1-5
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser