The Silver Bayonet Egypt Expansion Utvidelse til The Silver Bayonets

The Silver Bayonet Egypt Expansion

Utvidelse til The Silver Bayonets

Varenr: 159757
279,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

Egypt: Shadow of the Sphinx er et supplement til The Silver Bayonet, der spillernes spesialenheter utforsker mysteriene i dette store landet og begir seg inn i tapte byer, forbudte ruiner og til og med under selve pyramidene. Spillet inneholder to kampanjer, en for konkurransespill og en for solo- eller samarbeidsspill. Spillet inneholder også en ny rekrutteringsliste, en rekke nye soldattyper og utstyr som kan gi dem et forsprang, men de må likevel møte en rekke fryktinngytende fiender, blant annet mumier, varjakaler og serpoparder, hvorav mange ikke har vært kjent for de levende på over 3000 år...


Møt nye, farlige fiender, rekrutter nye soldater og avdekk de mystiske skattene i det gamle Egypt i to nye kampanjer, én for konkurransespill og én for solo- eller samarbeidsspill.


Et sted under sanden ligger faraoenes glemte kunnskap - magi som gir makt over vind og regn, liv og død og til og med tiden selv. Napoleon krysset ikke Middelhavet bare for å erobre Egypt, han var på jakt etter disse eldgamle hemmelighetene. Ingen vet hva han fant, men hans militære seire siden den gang taler for seg selv. Nå, mens Bonaparte fortsetter å brenne seg vei gjennom Europa, har desperate nasjoner sendt sine egne spesialenheter over havet for å finne en motvekt og sette en stopper for hans herjinger.


Antall spillere: 1-2
Alder: 10+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser