EOS Island of Angels Nation Expansion Utvidelse til EOS Island of Angels EOS Island of Angels Nation Expansion Utvidelse til EOS Island of Angels

EOS Island of Angels Nation Expansion

Utvidelse til EOS Island of Angels

Varenr: 159703
349,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

EOS: Island of Angels - Nation Expansion er en utvidelse til EOS: Island of Angels som inneholder to nye nasjoner å velge mellom.


Gloyn: En gruppe leiesoldater hvis styrke ligger i å spore opp og tilintetgjøre demonherrer. Når heltene deres er uerfarne, virker de svake, men etter hvert som moralen stiger og de får høyere rang, låses det opp for flere og flere spesialegenskaper, slik at Gloyn kan ta seg av alle demonherrer (og selvfølgelig alle farene på veien).


Lavaloan: Lavaloanernes hjemøy er alltid innhyllet i tykk tåke, så de bruker lyden av bjellene sine for å finne veien. Siden de er så forsiktige, har de flere evner som interagerer med de andre nasjonene: For det meste får motstanderne en bagatell, og Lavaloan får en bagatell mer. Dessuten blir de ikke hindret av demoner på skipet sitt - tvert imot har de funnet en måte å gjøre dem nyttige for seg på.


Antall spillere: 1-5
Alder: 14+
Spilletid: 90-120 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
Kundeanmeldelser