Marvel Champions TCG Iceman Expansion Utvidelse Marvel Champions The Card Game Marvel Champions TCG Iceman Expansion Utvidelse Marvel Champions The Card Game

Marvel Champions TCG Iceman Expansion

Utvidelse Marvel Champions The Card Game

Varenr: 159694
229,-
Forventet til lager 31.05.2024
-+
Forventet til lager 31.05.2024

Marvel Champions: Iceman er en utvidelse/expansion til Marvel Champions: The Card Game. X-Men ville ikke vært komplett uten Iceman Hero Pack! Denne utvidelsen inneholder en ferdig kortstokk med 40 kort, slik at du kan begynne å spille med en gang du åpner esken.


Bobby Drake, som var med på å grunnlegge X-Men og var lagets spøkefugl, oppdaget sin mutantevne til å generere kulde og manipulere is som ung tenåring. Han ble med på Xaviers skole for å unnslippe forfølgelsen i hjembyen, og nå kjemper han for å beskytte andre som den hissige Iceman - og han glir inn i spillene dine i Marvel Champions: The Card Game! Med sitt spesielle lager av Frostbite-oppgraderinger som kan bremse fiendens bevegelser, er Iceman en smart helt med allsidige evner som kan tilpasses enhver situasjon. I denne heltepakken finner du Iceman, hans seks Frostbite-oppgraderinger, hans femten signaturkort og et komplett utvalg av Aggression-kort som inviterer deg til å legge skurkens styrker på is. Denne pakken inneholder også et bonusmodulært møtesett med den bisarre og skremmende Sauron!


Antall spillere: 1-4
Alder: 14+
Spilletid: 60 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles

 

 


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser