Chronicles of Drunagor Ruin of Luccanor Utvidelse til Chronicles of Drunagor Chronicles of Drunagor Ruin of Luccanor Utvidelse til Chronicles of Drunagor Chronicles of Drunagor Ruin of Luccanor Utvidelse til Chronicles of Drunagor

Chronicles of Drunagor Ruin of Luccanor

Utvidelse til Chronicles of Drunagor

Varenr: 159660
479,-
Forventet til lager 15.05.2024
-+
Forventet til lager 15.05.2024

Chronicles of Drunagor - Age of Darkness The Ruin of Luccanor er en utvidelse/expansion til Chronicles of Drunagor: Age of Darkness. Midt ute på dyphavets stormfulle kyster lokker for lengst forsvunne byer fra en svunnen tid de gullhungrige. Den modigste - eller dummeste - av disse sjøfolkene er den edle admiral Luccanor, som nylig vendte tilbake til Umbrals havn om bord på flaggskipet Seawing. Men det var en dårlig vind som førte skipet, som nå er innhyllet i en pesttåke og sies å være hjemsøkt. Våger du å gå om bord i det ødelagte skipet og møte de fæle skapningene i dypet som har gjort krav på det for å finne ut hva som vil skje med admiralen og mannskapet?


Antall spillere: 1-5
Alder: 14+
Spilletid: 30 minutter per spiller
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i Chronicles of Drunagor: Age of Darkness - The Ruin of Luccanor. Passende kortbeskyttere finner du her (8 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser