Onus Traianus Brettspill Onus Traianus Brettspill Onus Traianus Brettspill Onus Traianus Brettspill Onus Traianus Brettspill

Onus Traianus Brettspill

Varenr: 159652
999,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

ONUS! Traianus er et historisk krigsspill, i likhet med et miniatyrspill, der to sider står mot hverandre i et antikt slag. Spillet fokuserer på hærene til de store supermaktene i Romerrikets storhetstid, under keiserne Trajan og Hadrian, mellom det 1. og 2. århundre e.Kr. I dette spillet gjenskaper ulike handlingskort forskjellige typer ordrer og kamphendelser, noe som gjør hver kamp unik og enhver kamp episk, uforutsigbar og spennende. ONUS! kan spilles hvor som helst, men for å få den beste spillopplevelsen anbefaler vi et så stort spillområde som mulig, dvs. 100 x 90 cm (3,2 x 2,9 fot).


Har du noen gang drømt om å lede en mektig hær? Har du likt en god historisk roman om antikkens Roma, og kunne du tenke deg å forflytte deg til denne perioden midt i kampens hete? Kunne du tenke deg å endre historien eller gjenopplive spennende historiske hendelser? Hvis du har svart bekreftende på noen av disse spørsmålene, er dette spillet for deg.


Enhetene representeres av kort som er skalert rundt en Centuria (også kjent som Century) eller til en Maniple (også kjent som Manipulus), som representerer formasjoner fra 80 til 100 mann for infanterienheter, 20 kavalerister for kavalerienheter eller 6 elefanter. Enhetene har et eget sett med egenskaper som representerer enhetens permanente attributter, som nærkamp, rekkeviddeangrep, forsvarsevne, moral og liv, og bevegelsesevne. Dette settet med egenskaper får bonuser og straffer avhengig av den pågående situasjonen og kamphandlingene. Enhetene har også et unikt sett med ferdigheter som representerer spesifikke evner de kan utføre: fra forsvarsformasjoner til ekstremt effektive teknikker for å angripe fiender. Noen av disse ferdighetene må aktiveres, noe som betyr at bare én av dem kan brukes i en kamp, mens andre er iboende i enhetene.


Lederskap representeres i spillet av figuren generalen. Generalens brikke representerer hovedkvarteret og dets eskorte. I tillegg til lederskapsfordelene gir en general bonuser til enheter i nærheten, noe som øker troppenes moral og gir dem ekstra fordeler når de er i kamp med fienden i de blodige kampene.


Antall spillere: 1-4
Alder: 12+
Spilletid: 30-120 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser