Barcelona Passeig de Gracia Expansion Utvidelse til Barcelona Barcelona Passeig de Gracia Expansion Utvidelse til Barcelona

Barcelona Passeig de Gracia Expansion

Utvidelse til Barcelona

Varenr: 159649
299,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

Barcelona: Passeig de Gràcia er en utvidelse/expansion til Barcelona. De nye elementene i denne utvidelsen er fotgjengere som går langs Passeig de Gràcia og nyter de ulike fasilitetene der. Jo hyggeligere de går, jo større belønning får du når de når målet sitt.


Av alle gatene i Eixample er Passeig de Gràcia den mest ikoniske. Først var det bare en vei som forbandt Barcelona med den tidligere byen Gràcia, som nå er en stor bydel i Barcelona. Passeig de Gràcia ble en promenade der Barcelonas innbyggere slappet av, og den var fylt med restauranter, kaffebarer, ballsalonger, teatre, parker og til og med berg- og dalbaner. Dessverre var disse fasilitetene bare tilgjengelige for overklassen og middelklassen, ettersom de ofte var en del av private hager.


Da byggingen av Eixample startet, ble alle disse fasilitetene fjernet for å gi plass til bygninger, men det gjorde ikke Passeig de Gràcia mindre viktig. Mange rike borgere bestemte seg for å bygge husene sine der, og engasjerte de mest kjente modernistiske arkitektene, som skapte noen av byens mest ikoniske landemerker.


Antall spillere: 1-4
Alder: 14+
Spilletid: 60 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
808,-
Ventes inn 15.05.2024
Kundeanmeldelser