Triominos Conquest Brettspill Triominos Conquest Brettspill

Triominos Conquest Brettspill

Varenr: 159449
599,-
Forventet til lager 02.05.2024
-+
Forventet til lager 02.05.2024

Triominos Conquest inneholder det klassiske Triominos-spillet med en vri! Få flest poeng ved å erobre det største området.


I tillegg til de trekantede Triominos-brikkene med tall i hvert hjørne, inneholder spillet tre typer "erobringsbrikker": Triohex, Triotri og Triodia - det vil si en farget sekskant som dekker seks brikker, en farget trekant som dekker fire brikker, og en farget diamant som dekker to brikker. Hver spiller har sitt eget sett med erobringsbrikker.


Når du er på tur, må du plassere en Triomino fra hånden din ved siden av en eller flere Triominos i spilleområdet slik at tallene på Triominoen du plasserer, samsvarer med tallene på hver tilstøtende kant den berører. Hvis denne plasseringen skaper formen til en av erobringsbrikkene dine, kan du plassere denne erobringsbrikken på disse brikkene for å gjøre krav på dem; hvis plasseringen skaper en form som inkluderer en mindre erobringsbrikke, kan du erstatte den mindre erobringsbrikken med den større og gi den mindre brikken tilbake til eieren.


Når alle brikkene er plassert, summerer du tallene på brikkene under erobringsbrikkene dine for å finne poengsummen din. Den som har flest poeng, vinner.


Antall spillere: 2-6
Alder: 6+
Spilletid: 20-40 minutter
Språk: Norske regler


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser