Nucleum Australia Expansion Utvidelse til Nucleum Nucleum Australia Expansion Utvidelse til Nucleum Nucleum Australia Expansion Utvidelse til Nucleum Nucleum Australia Expansion Utvidelse til Nucleum Nucleum Australia Expansion Utvidelse til Nucleum Nucleum Australia Expansion Utvidelse til Nucleum Nucleum Australia Expansion Utvidelse til Nucleum

Nucleum Australia Expansion

Utvidelse til Nucleum

Varenr: 158801
358,-
Forventet til lager 03.05.2024
-+
Forventet til lager 03.05.2024

Nucleum: Australia er en utvidelse/expansion til Nucleum, og kommer med et nytt kart som introduserer flere nye konsepter og regelendringer i forhold til Nucleum-grunnspillet. Bruk skipsruter til å utvide nettverket ditt, bygg dine egne kullgruver og prøv ekspertvarianten med budgivning på eksperimentene.


Sachsens energirevolusjon var så innflytelsesrik at alle ønsket å ta i bruk Nucleums i sine regioner. Australias enorme uranforekomster var modne for bruk, noe som førte til at visjonære entreprenører - lokket av de mange mulighetene - besøkte kontinentet og gjorde det til en ny global stormakt. Nå står disse gründerne overfor nye utfordringer på grunn av kontinentets enorme størrelse. Heldigvis kan de ved hjelp av smarte skipsruter transportere ressursene mer effektivt enn med jernbane og til og med få tilgang til den nærliggende øya Tasmania, der en gal vitenskapsmann med egne eksperimenter klarte å kopiere Elsas oppfinnelse, som nå stolt presenteres som et eksperimentelt kraftverk i øyas hovedstad Hobart.


Antall spillere: 1-4
Alder: 14+
Spilletid: 60-150 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
1 113,-
Antall på lager: 3
Kundeanmeldelser