The Witcher Path of Destiny Wild Hunt Utvidelse The Witcher Path of Destiny The Witcher Path of Destiny Wild Hunt Utvidelse The Witcher Path of Destiny

The Witcher Path of Destiny Wild Hunt

Utvidelse The Witcher Path of Destiny

Varenr: 158719
799,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Wild Hunt er en utvidelse/expansion til The Witcher: Path of Destiny. Det er ikke bare en ny historie, men også en helt ny type spill, med fokus på prediksjon og krysspotting, som fanger følelsen av forfølgelse og angst. Den semi-kooperative spillmodusen lar spillerne stå på to sider av konflikten - den ene av dere tar rollen som Eredin selv og kommanderer en gruppe skrømtlignende Wild Hunt-generaler, mens den andre leder Ciri og hennes følgesvenner. Solomodus er også inkludert, der du kan prøve å møte Wild Hunt alene!


Eredin, som representerer Wild Hunt er en ny spillbar figur som kun kan brukes i denne varianten . Wild Hunt er ikke en hvilken som helst figur. Den er spesialdesignet for denne utvidelsen, og styringen av den gir deg en helt ny opplevelse og nye valgmuligheter i spillet. Både komponentene og mekanikken understreker omfanget av trusselen fra Aen Elles skrømt.


Denne utvidelsen inneholder også en spillematte og fire miniatyrer av generalene - Eredin, Nithral, Caranthir og Imlerith! Hver av disse generalene er tilordnet én av fire kortfarger. Etter å ha spilt ut de tilsvarende fargene, flytter Wild Hunt generalene fremover på banen. Ved å gjøre dette får han erfaring og seierspoeng, men viktigst av alt får han tilgang til spesielle evnekort for generaler, som han kan bruke til å hindre spillet for motstanderne.


De andre spillerne skal samarbeide, side om side mot en mektig motstander! De skal gjøre sitt beste for å forhindre bortføringen av Ciri, og de får seierspoeng sammen.
I tillegg til å tjene seierspoeng sammen, samarbeider spillerne også i kampen mot generalene - ved å spille ut kort i riktig farge kan de svekke generalene og flytte dem tilbake på banen. For å gjøre dette får de generalsvakhetskort som de kan bruke til å øke sjansene sine i konkurransen.


Det finnes også helt nye sideoppdrag for Wild Hunt og samarbeidende spillere.


Wild Hunt-utvidelsen byr også på solospill - du tar på deg rollen som Ciri eller en av hennes følgesvenner for å møte Wild Hunt som styres av Automa. For solospill har vi laget et eget jaktbrett og fire bonuskort som erstatter generalenes svakhetskort. For å spille i solomodus må du også bruke de fire nye effektene på generalkortene.


Antall spillere: 1-5
Alder: 14+
Spilletid: 45-90 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser