Washingtons War Brettspill 3rd printing Washingtons War Brettspill 3rd printing Washingtons War Brettspill 3rd printing

Washingtons War Brettspill

3rd printing

Varenr: 158650
949,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Washington's War er den etterlengtede nyversjonen av det opprinnelige kortspillet We the People. I likhet med forgjengeren setter Washington's War styrkene til en verdensmakt (England) opp mot de opprørske amerikanske kolonistene som kjemper for sin uavhengighet.


Washington's War er et redesign som opprettholder den dype strategien fra We the People, samtidig som det er et spill med svært kort spilletid (ca. 90 minutter). I motsetning til de fleste andre krigsspill lar Washington's War deg og motstanderen din spille to ganger og bytte side samtidig. Denne funksjonen gjør det mulig å spille turneringer raskt, enten ansikt til ansikt eller på Internett. Washington's War er den perfekte motgift for tidsbevisste spillere som hittil kun har hatt Eurogames å velge mellom.


Washington's War har et terningdrevet kampsystem som raskt løser opp kampene og er svært vennlig innstilt til Internett-spill. Spillet har også en ny CDG-kastmekanikk som gjør alle kort på hånden spillbare ved at motstanderen kan kjøpe sine kasserte hendelser for et operasjonskort. Nå skaper uvanlige kortfordelinger utfordringer og ikke uoverstigelige hindringer for å fremme strategien din.


De største designendringene mellom We the People og Washington's War, i tillegg til de nevnte nye spillmekanikkene, er den økte vektleggingen av de to partenes asymmetriske kapasiteter. Britene er en konvensjonell hær med en dominerende marinekapasitet som gir dem store styrker i kystområdene. Amerikanerne er en ukonvensjonell styrke med en liten kontintental hær ledet av George Washington som lengter etter fransk intervensjon. Mens britene kjemper for å utvide sin innflytelse i innlandet, sliter amerikanerne med å holde militsstyrkene sine i felten. Til slutt er det den siden som er best i stand til å spille på sine styrker og beskytte sine svakheter som vinner Washingtons krig.


Washington's War ble testet i stor skala på Internett i turneringsformat for å sikre klare regler under konkurransepresset. Det som var gammelt, er nytt igjen ... vær mannen på den hvite hesten og grunnlegg en ny nasjon, eller vær en konge som prøver å redde imperiet sitt under en verdenskrig.


Antall spillere: 2
Alder: 12+
Spilletid: 90 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser