HeroQuest Against the Ogre Horde Exp Utvidelse til HeroQuest HeroQuest Against the Ogre Horde Exp Utvidelse til HeroQuest HeroQuest Against the Ogre Horde Exp Utvidelse til HeroQuest HeroQuest Against the Ogre Horde Exp Utvidelse til HeroQuest

HeroQuest Against the Ogre Horde Exp

Utvidelse til HeroQuest

Varenr: 158591
799,-
Forventet til lager 30.05.2024
-+
Forventet til lager 30.05.2024

HeroQuest: Against the Ogre Horde er en utvidelse/expansion til HeroQuest. Utvidelsen inneholder en ny oppdragsbok som inneholder 7 nye eventyr som må spilles i rekkefølge med regler for variable kroppspoeng, kaosmagikerbesvergelser (Mind Lock, Dominate og Mind Blast) og nye fangehullsfunksjoner.


Morcar satt urørlig på tronen sin av ren jet, dypt hensunket i tanker. Øynene hans skannet bildet av keiserens landområder som han hadde manet frem foran seg. Han hadde vært så nær seieren, så nær hadde han fanget og tilintetgjort keiseren og styrkene hans i den gamle festningen i Karak Varn. Men i siste øyeblikk ble han hindret av keiserens forbannede mestere. Den samme skjebnen hadde rammet hans mektige allierte, heksemesteren, hvis hær av døde hadde smuldret opp etter at lederen deres ble drept.


Morcar trengte et nytt og subtilt middel for å angripe imperiet og svekke dets styrker før han kunne lede hærene sine mot dem igjen. Plutselig stivnet blikket hans, og et smil sendte krusninger gjennom linjene i det eldgamle ansiktet hans. Han hadde fått en plan.


En måned senere lente Morcar seg igjen tilbake for å granske planen han hadde satt i gang. Han hadde aldri tidligere vurdert den eldgamle rasen av troll som et potensielt verktøy. Deres udisiplinerte og tilfeldige natur gjorde dem upålitelige som tjenere og farlige som allierte. Men ved hjelp av de magiske kreftene han hadde til rådighet, hadde Morcar plassert en av kaos-trollmennene sine, Festral, i den underjordiske festningen til den beryktede Dirgrusht Ogre-klanen. Festral hentet magiske krefter fra et magisk reservoar av kaoskrefter, tok kontroll over trollklanen og satte dem i gang med en rekke raid mot imperiets jordbruksland. Dette var bare begynnelsen, for etter hvert som plyndringstoktene fortsatte, kom andre trollklaner og orkestammer for å forsterke den nye hæren.


Antall spillere: 2-5
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
1 287,-
Antall på lager: 20+
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser