Cluedo Røm Magikerklubben Escape Room Brettspill Cluedo Røm Magikerklubben Escape Room Brettspill Cluedo Røm Magikerklubben Escape Room Brettspill Cluedo Røm Magikerklubben Escape Room Brettspill

Cluedo Røm Magikerklubben

Escape Room Brettspill

Varenr: 158547
338,-
Forventet til lager 01.08.2024
-+
Forventet til lager 01.08.2024

Når en berømt tryllekunstner forsvinner, brenner det for å finne henne! Adelaide Sable fremfører sin Mirror Walk-illusjon, når teatret fylles med røyk og et skrik ringer ut. Sobel har forsvunnet! Nå må spillere unnslippe den magiske klubben og løse mysteriet i Cluedo Røm: Magikerklubben-spillet!


Trekk ut HVEM som saboterte henne, HVOR hun blir holdt, og HVA som ble brukt for å avspore trikset. Dette spillet tilbyr klassiske Clue-karakterer og mystikk i et escape room-spill som lar deg spille med en gang med begrenset oppsett. Spillere flytter bønder rundt et brett som er bygget rom for rom mens de trekker kort, løser gåter, låser opp rom og avdekker ledetråder. Etter å ha rømt klubben, gjennomgår de ledetrådene de har samlet og bruker fradrag for å komme med en korrekt anklage og vinne!


Samle familien for en medrivende, enkeltspillopplevelse og en spillkveld de sent vil glemme. Dette spillet er også en flott ferie- eller bursdagsgave for fans av det originale Cluedo-spillet og mordmysteriespillene.


Antall spillere: 1-6
Alder: 10+
Spilletid: 90 minutter
Språk: Norsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser