Maximum Apocalypse Wasted Wilds Brettspill

Maximum Apocalypse Wasted Wilds

Brettspill

Varenr: 158516
1 369,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Maximum Apocalypse: Wasted Wilds er den etterlengtede fortsettelsen av den populære roguelike-samarbeidsserien . Det har det samme spennende overlevelsesspillet, men har i tillegg to forskjellige kampanjer med en rekke nye elementer og interaksjoner med andre overlevende. Spillet inneholder fire nye figurer, to ulike kampanjer, ny mekanikk og massevis av nye monstre og apokalypser.


Wasted Wilds kan spilles som en frittstående kampanje for 1-4 spillere, eller kombineres med innholdet i et hvilket som helst annet Maximum Apocalypse-spill eller -utvidelse for opptil 6 spillere. Overlevende fra Maximum Apocalypse, Kaiju Rising, Gothic Horrors og Jurassic Perils er alle fullt spillbare i dette spillet. I tillegg kan alle de nye overlevende fra Wasted Wilds spilles i de andre Maximum Apocalypse-spillene også!


Hvis du ikke kjenner til Maximum Apocalypse, er det et roguelike-samarbeidsspill fylt med eventyr, utforskning, overlevelse og strategiske valg. Det er bygget opp fra grunnen av for å være svært modulært og uendelig spillbart. Maximum Apocalypse har inspirert et rollespill og gitt opphav til en rekke utvidelser med alt fra insekter, C'thulhu og Kaiju. Det finnes en enorm ødemark der ute å utforske, og Wasted Wilds er designet som det perfekte utgangspunktet! Frozen Wilds-kampanjen tar spillerne gjennom en oppdrag for oppdrag-veiledning som gjør det lettere for nye spillere å komme inn i opplevelsen.


Antall spillere: 1-4
Alder: 13+
Spilletid: 45-90 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser