Gloomhaven Buttons & Bugs Brettspill

Gloomhaven Buttons & Bugs Brettspill

Varenr: 158268
268,-
Forventet til lager 30.06.2024
-+
Forventet til lager 30.06.2024

Gloomhaven: Buttons & Bugs er et solospill med en original kampanjehistorie skrevet av Isaac Childres, som tilbyr en spillstil lik den i Gloomhaven, men i en brøkdel av størrelsen.


Handlingen i Gloomhaven: Buttons & Bugs utspiller seg etter hendelsene i Gloomhaven og Forgotten Circles. Æsther-eremitten Hail har fått rykte på seg for å ha spilt en avgjørende rolle i å redde byen fra gjentatte katastrofer, og hun hater det. Selvutnevnte helter forstyrrer henne stadig i studiene ved Crooked Bone, og søker hjelp for å selv bli berømte – uten å nevne demonene som kommer for å søke hevn. Hun vurderte kort å flytte, men da det ville krevd innsats, besluttet hun i stedet å kaste en fortryllelse på døren sin: Alle som forsøker å åpne den, blir forminsket og blir dermed ikke lenger en plage.


Din karakter er en slik selvutnevnt helt. I et dårlig gjennomtenkt forsøk på å oppnå berømmelse, prøver de å besøke Hail, og puff! Nå er de på størrelse med en mus og har havnet i en helt annen verden preget av lovløshet og overlevelseskamp. De må finne en ny måte å komme seg inn på Crooked Bone for å overtale Hail til å returnere dem til sin opprinnelige størrelse.


Hver scenario er representert ved ett enkelt kort, som setter en leiesoldat opp mot en håndfull fiender med forenklede handlinger og kunstig intelligens. Hver leiesoldat har en hånd med kun fire tosidige kort, men de kan brukes to ganger – både forsiden og baksiden – før de legges bort. Angrep avgjøres ved hjelp av terningkast kombinert med en modifikasjonstabell, og både tabellen og leiesoldatens evnekort kan forbedres etter hvert som du stiger i nivå gjennom kampanjen.


Antall spillere: 1
Alder: 14+
Spilletid: 20-30 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (72 kort) og her (28 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser