Red Cathedral Contractors Expansion Utvidelse til Red Cathedral Red Cathedral Contractors Expansion Utvidelse til Red Cathedral

Red Cathedral Contractors Expansion

Utvidelse til Red Cathedral

Varenr: 158103
499,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

Contractors er den første utvidelsen av The Red Cathedral, det populære spillet fra Shei Santos og Isra Cendrero, der spillerne bygger St. Basils katedral i Moskva og konkurrerer om å lage den mest minneverdige bidraget og vinne Tsarens gunst. Utvidelsen er også illustrert av Pedro Soto og Chema Román, to kunstnere inspirert av Ivan Bilbins arbeid, den russiske kunstneren kjent for hans majestetiske representasjon av slavisk folklore i sine verker. The Red Cathedral skiller seg ut blant nylige spill for sin originale rondellmekanisme og har vunnet hjertene til tusenvis av spillere over hele verden.


Utvidelsen kommer i en eske som inneholder nesten like mye innhold som det originale spillet og tar opplevelsen til en annen dimensjon. I Contractors finner vi 10 nye fagforeninger som kan kombineres med de fra det grunnleggende spillet, 6 ekstra blåtrykkskort og et nytt kort for solomodus. Mange av disse nye fagforeningene bruker entreprenørmodulen, som blant annet inkluderer et nytt brett med et kart over Russland. Vi vil sende våre entreprenører rundt om i Russland for å rekruttere talentet til de beste spesialistene og håndverkerne i landet for å hjelpe til med byggingen av katedralen.


Som i det originale spillet inneholder hver av disse fagforeningene 3 forskjellige kort, hvorav ett per fagforening kan inkluderes i spillet. Dette betyr at Contractors tilbyr 30 nye forskjellige måter å spille The Red Cathedral på. Blant høydepunktene finner du en svart terning som kan brukes sammen med de 5 eksisterende terningene som brukes til å skaffe ressurser, diamanter som fungerer som en jokerform for ressurs, og entreprenørene, som er kosakkmeepler som innfører et element av arbeidsplassplassering i spillet.


Antall spillere: 1-4
Alder: 10+
Spilletid: 60-90 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (52 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Kundeanmeldelser