Age of Wonders Planetfall Brettspill Age of Wonders Planetfall Brettspill Age of Wonders Planetfall Brettspill

Age of Wonders Planetfall Brettspill

Varenr: 158069
779,-
Forventet til lager 30.06.2024
-+
Forventet til lager 30.06.2024

I Age of Wonders: Planetfall har gullalderen til Star Union har nådd sin ende. Utsettingen av massive gravitasjonsbomber, utformet for å skape romlige rifter til nye verdener, førte til sammenbruddet, og mange planeter ble avskåret fra resten av imperiet.


De overlevende fraksjonene begynte gradvis å gjenoppbygge sivilisasjonen og gjenoppdage tapt teknologi. Etter å ha vært en del av en enkelt stat, må de nå møtes på nytt og finne ut hvem som er verdige til å etterfølge den store makten.


I Age of Wonders: Planetfall er du Commander for en av de seks gjenværende gruppene som har begitt seg ut for å utforske de en gang forlatte delene av Star Union. Din ekspedisjon vil utforske syv planeter på jakt etter verdifulle ressurser og teknologi, kjempe mot fiendtlige enheter og ta kontroll over landemerker. Vil du være i stand til å skape en ny verden fra fragmentene av det gamle imperiet?


Spillet spilles over syv runder, og hver runde utforskes en ny planet. Hver spiller kan gjennomføre to utforskninger på hver planet. Spillerne vil tjene imperiepoeng ved å beseire enheter, studere teknologi, hevde landemerker og utføre operasjoner på disse planetene. Ved slutten av spillet scorer spillerne imperiepoeng for å oppfylle visse betingelser som er oppført på et spesifikt målark. Den som oppnår flest imperiepoeng, vinner.


Antall spillere: 2-6
Alder: 14+
Spilletid: 20-40
Språk: Engelsk

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (98 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser