Runescape Kingdoms King Black Dragon Exp Utvidelse til Runescape Brettspill Runescape Kingdoms King Black Dragon Exp Utvidelse til Runescape Brettspill

Runescape Kingdoms King Black Dragon Exp

Utvidelse til Runescape Brettspill

Varenr: 157988
448,-
Forventet til lager 03.05.2024
-+
Forventet til lager 03.05.2024

Utforsk den farlige Wilderness, bli venn med den gåtefulle Bob the Cat, og møt den hedonistiske King Black Dragon i denne spilleutvidelsen for RuneScape Kingdoms: Shadow of Elvarg.


Dypt inne i den farlige ødemarken nordøst i Gielinor ligger hulen til King Black Dragon. En fryktinngytende trehodet best som er beryktet for å påføre brennende, isende, elektrifiserende og giftig død til uheldige eventyrere. Men heldigvis er Bov the Cat her for å gi en hjelpende labb! Likevel kan det være lurt å si en bønn før du går løs på denne oppgaven...


King Black Dragon-utvidelsen utvider RuneScape Kingdoms-universet ditt med en beryktet ny sjef å møte, Bob katten å bli kjent med, Bønn-ferdigheten å mestre, stedet Villmarken å utforske, og en helt ny kampanje, A Cat's Tale of Triple Trouble, som vil teste din dragedrepende styrke!


Den er fullpakket med nye sideoppdrag, hvelvkort og hendelser, i tillegg til nye gjenstander å oppdage, lage og utstyre på vei mot seier.


Antall spillere: 1-5
Alder: 14+
Spilletid: 60-90 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
Kundeanmeldelser