Board Game Playmat Black (M) 91x152cm

Board Game Playmat Black (M) 91x152cm

Varenr: 157521
1 690,-
Forventet til lager 30.06.2024
-+
Forventet til lager 30.06.2024

Er du på jakt etter noe som gir en førsteklasses spillopplevelse på farten? Eller ønsker du kanskje å løfte spillopplevelsen din hjemme? Board Game Playmat er en premium spillflate designet med innspill fra over tusen spillentusiaster som deltok i undersøkelser og ga dyptgående tilbakemeldinger.


For de kveldene du ønsker å spille et raskt spill, eller besøke en venn som ikke har et eget spillbord (en trist, men sann realitet), kan bekvemmeligheten av en spillmat som enkelt kan rulles ut og pakkes inn igjen i dens bæretaske være en gamechanger. Med Board Game Playmat blir hver spillopplevelse unik og minneverdig.

 

  • Ekstra Tykk Polstring: Med en tykkelse på 5mm er det en betydelig forbedring fra de typiske 3mm alternativene. Dette gir en opplevelse nesten på linje med et spillbord. Og den legger seg alltid flatt ut når den rulles ut.
  • Innsatt Kantsting: Den forsterkede sømmen er nøye designet med en lavere profil enn resten av matten - slik at den ikke fanger kortene hvis de glir mot kanten.
  • Anti-Skliside: En solid underside sørger for at matten forblir på plass og holder alle spillene dine på bordet. Denne Playmat vil ikke sklir noe sted!

Les merSkjul
Kundeanmeldelser