Atlantis Rising Monstrosities Expansion Utvidelse til Atlantis Rising

Atlantis Rising Monstrosities Expansion

Utvidelse til Atlantis Rising

Varenr: 156866
689,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Gudene vil spare ingen anstrengelser for å ødelegge Atlantis. Fra de skjulte dypene av verden har de kalt frem usigelig terror, monstre sendt for å ødelegge, skremme og forstyrre det atlantiske forsøket på å redde sin sivilisasjon. Men håpet er ikke tapt. På Atlantis, når nye ledere står frem for å møte utfordringen, dukker også nye krefter opp for å redde øya. Og gudene har innkalt en kraft selv de ikke kan kontrollere, for noen av disse skapningene er mer sympatiske med Atlantis enn med de grusomme og smålige gudene.


Atlantis Rising: Monstrosities er en utvidelse for Atlantis Rising (Second Edition) som byr på nye utfordringer:

  • Medusa Unleashed, der gorgonen Medusa forvandler atlanterne til stein. Kan du bryte hennes forbannelse og rekruttere henne til din side?
  • The Harpies’s Lair, der tre monstrene, fuglelignende skapninger, stjeler ressurser og arbeidere du trenger for å bygge den kosmiske porten. Kan du beseire Harpiene og vinne tilbake skattene som finnes i deres rede?
  • Mellom Scylla & Charybdis, der monstrene som lenge har fordømt sjømenn, forlater sine trange farvann og terroriserer kystene av Atlantis. Kan du tilfredsstille deres sult og roe vannene som omgir øya?


Fire nye mekanismer introduseres i spillet:

  • Monstre
  • Allierte
  • Magiske gjenstander
  • Steder


Møt disse nye utfordringene, bygg allianser og bruk magiske gjenstander for å redde Atlantis fra de skremmende monstrene i Atlantis Rising: Monstrosities-utvidelsen!


Antall spillere: 1-7
Alder: 10+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (35 kort), her (15 kort) og her (10 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser