Nemesis Aftermath Expansion Utvidelse til Nemesis

Nemesis Aftermath Expansion

Utvidelse til Nemesis

Varenr: 156838
968,-
Forventet til lager 03.05.2024
-+
Forventet til lager 03.05.2024

Hovedmodusen i Nemesis: Aftermath er Epilog-modus, et kort spill (45-60 minutter) med 5 runder, som spilles etter et vanlig spill. I begynnelsen av denne Epilogen har det gått en ubestemt mengde tid siden hendelsene som fant sted i Nemesis-hovedspillet. Spillerne bruker Figurer (som ikke deltok i hovedspillet) som går om bord i Nemesis for å undersøke. Skipet bærer mange arr fra sine tidligere prøvelser, så alt som er igjen fra det forrige spillet, vil ha effekter på Epilogen.


Epilogspillet er mye kortere enn et vanlig Nemesis-spill, men det er vanskeligere og gir en svært dynamisk spillopplevelse. I stedet for mål, må spillerne håndtere tilsynelatende enkle personlige krav, samtidig som de prøver å samarbeide for å takle forskjellige alarmer. I tillegg kan spillere som følger mer egoistiske interesser, akseptere lukrative tilbud. Spillerne bruker også den ekstra Shuttle-brikken, som representerer et nytt lite skip (dokket til Nemesis) med 4 ekstra romplasser. Nemesis: Aftermath-utvidelsen legger også til 4 nye rom.


Du kan spille Epilogspillet med færre spillere enn antallet som faktisk deltok i det vanlige spillet.

 

  • EGENSKAPER: Nemesis: Aftermath legger til et egenskapskort for hver Figur (både fra hovedspillet og utvidelsen). Egenskapskortene gir spesifikke fordeler og ulemper i løpet av spillet. Egenskapskortet legges med forsiden opp ved siden av Figurbrettet, og dens regel gjelder for resten av spillet.
  • NYE FIGURER: Nemesis: Aftermath legger til 5 nye Figurer i spillet. Når spillerne velger sine Figurer, lar valgkortet for figurdraft dem velge enten hovedspillets figurer eller Aftermath-figuren i en valgt farge. For eksempel kan den røde Aftermath-figuren (Convict) erstatte hovedspillets røde figur (Soldier). Etter at de har valgt figuren sin, beholder hver spiller sitt valgte draftkort, slik at ingen andre spillere kan velge den andre figuren i samme farge. De to røde figurene (Convict og Soldier) kan aldri være i samme spill sammen. Aftermath-figurene er svært forskjellige fra hovedspillets figurer.


Antall spillere: 1-5
Alder: 12+
Spilletid: 45-60 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (105 kort) og her (22 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser