Ex Libris Expanded Archives Expansion Utvidelse til Ex Libris Ex Libris Expanded Archives Expansion Utvidelse til Ex Libris Ex Libris Expanded Archives Expansion Utvidelse til Ex Libris Ex Libris Expanded Archives Expansion Utvidelse til Ex Libris Ex Libris Expanded Archives Expansion Utvidelse til Ex Libris Ex Libris Expanded Archives Expansion Utvidelse til Ex Libris

Ex Libris Expanded Archives Expansion

Utvidelse til Ex Libris

Varenr: 156608
385,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Velkommen til en av byens best bevarte hemmeligheter - Expanded Archives! Innholdet i dette rommet er kun ment for øynene til de store bibliotekarene. Innenfor veggene og hyllene finner du merkelige, ofte glemte kraftfulle artefakter som er vanskelige å mestre, men som vil imponere enhver offisiell inspektør!


I tillegg til kraftfulle artefakter får du muligheten til å ansette pålitelige spesialassistenter som du kan sende ut i landsbyen for å finne de mest imponerende bøkene. Disse assistentene har kraftige evner som vil hjelpe deg med forskning og studier inne i arkivene for å overgå dine konkurrenter.


Egenskaper:

  • Kompatibel med originalutgaven fra 2017 og den nye reviderte utgaven fra 2023.
  • Introduserer nye Artifact kort som kan plasseres sammen med bøkene dine for kraftige effekter og poengpotensial.
  • Legger til nye Special Assistants og en ny måte å bruke dem på! Modulen "Job Fair" lar spillerne by på spesialassistenter, slik at de kan ha flere forskjellige i løpet av hvert spill!
  • Komponenter for 5 spillere! Spill med opptil 5 spillere for et episk spill av Ex Libris.
  • Solo-kompatibel.


Antall spillere: 1-5
Alder: 14+
Spilletid: 45 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
538,-
Antall på lager: 1
Kundeanmeldelser