Zombicide White Death Brettspill Zombicide White Death Brettspill

Zombicide White Death Brettspill

Varenr: 156555
1 469,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Opplev frykt og spenning i Zombicide White Death - en episk Middelalderfantasi i vintermørket! Med nye overlevende, zombier og regler tar dette strategiske brettspillet deg med til en verden hvor du må klatre mektige murer for å unnslippe zombiene, ruste deg til tennene med kampfølgesvenner og fryse fiendene fast i deres spor. Utforsk ødelagte ruiner, men vær på vakt - korrumpering truer. Tør du å kjempe for å redde fyrtårnet og overleve? Dette er bare begynnelsen på en uforglemmelig reise!


Vinteren er over oss, og dens mørke og grusomme natt bringer fryktelige trusler, verre enn frostskader... Zombicide Medieval Fantasy er tilbake med nye overlevende, nye zombier, nytt miljø og nye regler!

 

  • Klatre opp de mektige murene til din fordel: Bruk den økte høyden på festningsmurene til å unnslippe Zombienes grep, dump glovarm tjære over fiendene nedenfor, og få overlegen sikt!
  • Rust deg til tennene: Kommander en gruppe vakter for å slå tilbake Zombihorden og bruk unike overlevendes ferdigheter for å styrke deres evner.
  • Nærkamp… på avstand: Hugg ned Zombihorden med skinnende nye stavvåpen. Gå til angrep på avstand uten å måtte nærme deg!
  • Frys Zombiene fast på stedet! Tapp inn i den omkringliggende iskalde energien og rett den mot fiendene dine for å hindre dem fra å handle.
  • Vær oppmerksom på ruinområdene: Den konstante zombiebelæringen har forårsaket ødeleggelse i landet. Fallende bygninger har lite å tilby, men det er likevel utfordrende å skyte gjennom dem.
  • Og stopp korrumpering!: Nekromantikerne sender bølger av korrumpering mot fyrtårnet for å stjele dets kraft og føde zombier hver gang de aktiverer det. Hvis fyrtårnet blir korrumper, er all håp tapt!


Antall spillere: 1-6
Alder: 14+
Spilletid: 30-180 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser