North Africa 41 Brettspill

North Africa 41 Brettspill

Varenr: 156380
1 019,-
Forventet til lager 30.06.2024
-+
Forventet til lager 30.06.2024

Nord-Africa '41 dekker kampanjen i Nord-Afrika fra Rommels første offensiv i slutten av mars 1941 til slutten av desember 1941. I løpet av denne perioden stormet Rommels styrker gjennom Cyrenaica og nådde den egyptiske grensen. Imidlertid klarte han ikke å erobre den kritiske havnen Tobruk, som ble forsvart av standhaftige australiere. Med overlegne stridsvogner, en doktrine for kombinerte våpen og 88mm Flak-kanoner (brukt som anti-stridsvognvåpen), klarte Aksestyrkene å avvise to motangrep fra øst - de allierte operasjonene kalt Brevity og Battleaxe. Senere samme år, før Rommel kunne gjennomføre sitt planlagte angrep mot Tobruk, lanserte de allierte Operasjon Crusader og drev Aksestyrkene tilbake til deres opprinnelige startposisjoner ved El Agheila.


Nord-Africa '41 gir spillerne muligheten til å studere kampanjen og gjenskape den med sine egne strategier. Spillet inkluderer en detaljert kart over Vestørkenen og en grundig forsket styrkeoppstilling.


Spillet benytter det enkle Move-Fight-Supply-spillsystemet utviklet i Normandie '44 og Holland '44. Viktige elementer som forsyning, troppkvalitet, stridsvognkvalitet, artilleristøtte og kommando og kontroll er alle gjenspeilet i spillet.


Antall spillere: 1-2
Alder: 12+
Spilletid: 120-240 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser