Star Wars Legion Ewok Warriors Unit Exp Utvidelse til Star Wars Legion Star Wars Legion Ewok Warriors Unit Exp Utvidelse til Star Wars Legion Star Wars Legion Ewok Warriors Unit Exp Utvidelse til Star Wars Legion Star Wars Legion Ewok Warriors Unit Exp Utvidelse til Star Wars Legion

Star Wars Legion Ewok Warriors Unit Exp

Utvidelse til Star Wars Legion

Varenr: 156254
478,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

En ikonisk rase slutter seg til opprørernes sak i denne nye pakken for Star Wars: Legion! Ewoks, som er innfødte på skogsmånen Endor, kan kanskje være små av statur og begrenset av primitiv teknologi, men de er raske lærlinger som ikke må undervurderes. Denne pakken legger til en enhet med seks Ewoks og to enhetskort som lar spillerne velge om de skal være bevæpnet med slynger eller spyd i de opprørernes hærer eller den nye Bright Tree Village Battle Force.

 

I tillegg inkluderer pakken en miniatyr av en økse-ewok som kan fylle enhetens tunge våpenplass og en miniatyr av en Ewok-fellejeger som kan fylle dens personellplass. For å gjøre pakken komplett, inneholder den også fem oppgraderingskort som gir spillerne muligheter til å tilpasse Ewokene sine etter sin egen spillestil.


Antall spillere: 2
Alder: 14+
Spilletid: 90 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
269,-
Ventes inn 29.04.2024
Kundeanmeldelser