The British Way Brettspill Counterinsurgency at the End of Empire The British Way Brettspill Counterinsurgency at the End of Empire

The British Way Brettspill

Counterinsurgency at the End of Empire

Varenr: 156247
1 219,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

The British Way: Counterinsurgency at the End of Empire er den første av flere COIN-multipacks, som inneholder fire separate krigsspill som utforsker en rekke tematisk relaterte opprør. Mellom 1945 og 1960 utkjempet britene fire store "emergencies", som de kalte opprørsbekjempelseskampanjene sine, i et forsøk på å håndtere tilbaketrekningen fra imperiet. De fire spillene i denne pakken fokuserer på å utforske hvordan britene håndterte ulike motstandere, inkludert kommunistiske opprørere i Malaya, militante nasjonalister i Kenya og mindre og mer hemmelige terrororganisasjoner i Palestina og på Kypros.

 

Spillene justerer de grunnleggende COIN-mekanikkene for å gi en overbevisende ny måte å håndtere konflikter med to spillere på, samtidig som flere av mekanikkene er strømlinjeformet for å gjøre spillet raskere. The British Way er en lett tilgjengelig introduksjon til COIN-serien for nye spillere, samtidig som erfarne spillere får fire mekanisk forskjellige spill å utforske og sammenligne.


Antall spillere: 2
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser