Pagan Fate of Roanoke Brettspill

Varenr: 155937
589,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

Roanoke i Herrens år 1587, Amerika. Den lille kolonien Roanoke er overlatt til seg selv etter at John White - som prøvde å bringe mer ressurser tilbake fra England til kolonien - ikke har returnert som lovet. Dyster varsler blir stadig vanligere mens ryktene om en mørk kraft blir høyere. Håpende på en mann av Gud, utnevner landsbyboerne en heksejeger fra sin midte. Men hans jakt stopper ikke engang på de høyeste kontorene. Ni mistenkte er i fokus, blant dem er presten og til og med ordføreren i den lille byen! Men mistanke alene er ikke nok. Heksejegeren trenger bevis hvis han ikke vil drepe de uskyldige og dermed vende hele landsbyen mot seg.


Pagan: Fate of Roanoke fra Kasper Christiansen og Kåre Storgaard er et sosialt deduksjon LCG (living card game) som foregår i kolonitiden i Amerika i 1587. Kjernen i dette asymmetriske spillet er heksens kamp mot heksejegeren. Mens heksen streber etter å fullføre en ritual, prøver jegeren å spore henne opp og finne hennes sanne identitet. Begge spillerne har tilgang til variabel kortstokker med 50 kort hver og bruker forskjellige ressurser for å beseire den andre siden. Mange taktikker og strategier er mulige og nødvendige for å overleve i denne kampen mellom de to kreftene. Innbakt i de mørke grafikkene fra illustratøren Maren Gutt, kommer den fiktive historien om den tapte kolonien Roanoke til liv.


Antall spillere: 2
Alder: 12+
Spilletid: 30-60 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (123 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser