Freelancers Brettspill A Crossroads Game Freelancers Brettspill A Crossroads Game Freelancers Brettspill A Crossroads Game Freelancers Brettspill A Crossroads Game

Freelancers Brettspill

A Crossroads Game

Varenr: 155919
718,-
Forventet til lager 03.05.2024
-+
Forventet til lager 03.05.2024

Gratulerer! Menneskeheten er utryddet! Den dårlige nyheten er at alt de etterlot seg er søppel og en ødelagt gig-økonomi. Derfor trenger vi frilansere som deg som er klare til å påta seg hvilken som helst jobb, uansett hvor motbydelig den måtte være. Som frilanser vil du dykke ned i ruiner, utfordre de ville områdene og bekjempe hordene av grusomme skapninger som ligger i de mørke, glemte hjørnene av verden. Alt for at du kan samle skatter og komme hjem klar til å bruke alt og starte på nytt igjen neste dag. Det er en kjip jobb, så den passer perfekt for noen som deg.


Freelancers: A Crossroads Game komprimerer fantasy RPG-kampanjeopplevelsen til en enkelt kveld med moro og kaos. Lag en karakter, kast spesielle terninger og bane vei gjennom flere historier satt i en verden full av magi, monstre og mord. Enda bedre, ingen spillmester er nødvendig, et magisk følge-app gjør all historiefortellingen for deg! Fordyp deg i fullt uttalte, bransjeledende lydeffekter mens du spiller. Utforsk hundrevis av greinende veier i fem svært gjenspillbare kampanjer. Miks og match et mangfold av arter og yrker for å bygge din egen unike karakter. Ta det frem og spill, enkle regler, lav forpliktelse og ingen forberedelser kreves.


Antall spillere: 3-7
Alder: 14+
Spilletid: 90-180 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser