Colt Express Couriers/Armored Train Exp

Utvidelse til Colt Express

Varenr: 155536
459,-
Forventet til lager 30.06.2024
-+
Forventet til lager 30.06.2024

Colt Express: Couriers & Armored Train er en utvidelse/expansion til Colt Express. Utvidelsen er et friskt pust til det prisvinnende spillet, hvor spillerne nå samarbeider for å prøve å bli de rikeste bandittene i det ville vesten.


Våre berømte banditter nøler ikke et sekund når de hører om et tog fylt med verdifulle dokumenter, og hopper fra togvogn til togvogn for å prøve å stjele dem, i tillegg til alt annet av verdisaker de kommer over. Men pass på - skarpskyttere lurer rundt hvert hjørne, og Gatling-geværet på taket kan være skjebnesvangert. Bandittene må også være tilbake på startvognen ved slutten av siste runde hvis de skal ha en sjanse til å vinne.


Couriers & Armored Train-utvidelsen introduserer et helt nytt 3D-tog med spesielle vogner, to nye banditter (Misty og Twinz, hver med unike krefter), en dobbeltlagsmodus med mulighet for svik og samarbeid, samt en AI-banditt kalt Il Professore som lar deg spille med et oddetall av spillere. Med et nytt handlingskort kan du til og med dytte en av dine egne banditter ut av toget hvis du må!


Bli med på en eventyrlig reise gjennom det ville vesten med Colt Express: Couriers & Armored Train!


Antall spillere: 3-8
Alder: 10+
Spilletid: 50 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (112 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Kundeanmeldelser