Setup Brettspill Norsk utgave Setup Brettspill Norsk utgave Setup Brettspill Norsk utgave Setup Brettspill Norsk utgave

Setup Brettspill

Norsk utgave

Varenr: 155483
278,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

SETUP er et nytt, utfordrende familiespill med tallrekker og taktikk som er moro for alle aldre.  I SETUP skal du kombinere tall og farger i sett for å score poeng og flytte frem på spillebrettet. Jo flere brikker du har med i hvert sett, jo flere poeng får du. Dine motspillere kan gi deg bonuspoeng når det ikke er din tur, så husk å følge med!


I SETUP bruker du dine egne brikker og brikkene på spillebrettet til å lage sett. Brikkene blir stablet oppå hverandre runde for runde, så selv om du prøver å planlegge neste trekk, er det ikke sikkert planen lar seg gjennomføre. Kanskje dine motspillere har plassert deres brikker der du ønsket å lage et sett. 


Hvis dere vil spille mer enda mer taktikk, kan dere spille med lag. Her skal to og to samarbeide for å få mest mulig poeng. Dere må hele tiden sørge for at begge deres spillebrikker flyttes frem på spillebrettet, for spillet slutter når den første spilleren krysser målstreken. Men det er ikke nødvendigvis førsteplassen som fører til suksess - seieren går til det laget som IKKE har den bakerste spillebrikken når spillet er slutt. 


SETUP samler alle i familien rundt bordet, enten du er et barn på åtte år, en forelder eller familiens bestefar. SETUP er en fremtidig brettspill-klassiker som kan tas ned fra hylla når dere vil ha en hyggelig stund.   


Antall spillere: 2+
Alder: 8+
Spilletid: 25 minutter
Språk: Norsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser