Nusfjord Big Box Brettspill

Nusfjord Big Box Brettspill

Varenr: 154970
769,-
Forventet til lager 30.06.2024
-+
Forventet til lager 30.06.2024

Nusfjord Big Box inneholder Nusfjord-grunnspillet, to tidligere utgitte utvidelser (Plaice og Salmon), samt to nye utvidelser (Trout og Besokende), sammen med ekstra komponenter.

 

Nusfjord kommer fra den prisvinnende og anerkjente spillprodusenten Uwe Rosenberg (Agricola, Le Havre, Caverna, Patchwork). Nusfjord er en rolig fiskelandsby i Lofoten. For 50 år siden var virksomheten i byen blomstrende på grunn av torsken som kom til fjorden for å gyte. Reis enda lenger tilbake i tid, og seilskip dominerte på fjorden, og fjellandskapets prakt maskeres av store skoger. Besøk velmaktsdagene til Nusfjords maritime handel og ekspansjon, så vil kanskje suksessen være din!
 

Som eier av et stort fiskeselskap i Nusfjord er målet ditt å utvikle og utvide havnen og det omkringliggende landskapet. Dette gjør du ved å bruke arbeiderne dine til å hjelpe deg med å utvikle fiskebedriften din, overtale landsbyens eldste i rådet til å bli med deg, og bygge bygninger som gir deg verdifulle effekter og seierspoeng. I tillegg må du ikke glemme å utvide fiskeflåten din for å øke fiskekapasiteten din, og utstede aksjer i firmaet ditt for en rask påfylling av penger. Du må også balansere rydding og gjenskoging av landet ditt for å bygge ressurser. Og ikke glem inntektene som kreves for å kjøpe aksjer som kan gi deg ekstra fisk og poeng.
 

Spilleren med det beste fiskeselskapet (og flest poeng) vinner spillet!

 

Antall spillere: 1-5
Alder: 12+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (330 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser