Fungi Kortspill - Norsk
(1)

Fungi Kortspill - Norsk

Varenr: 151706
199,-
Forventet til lager 30.06.2024
-+
Forventet til lager 30.06.2024
(1)

Fungi er et velsmakende kortspill for 2 spillere, hvor målet er å samle de mest delikate soppene og steke dem i pannen. Med smør og sider kan du forfine måltidet, noe som vil gi deg Flavor Points. Spilleren som sikrer seg flest Flavor Points innen spillet er slutt blir utropt til vinner.

 

Du står midt i skogen og trekker pusten dypt. Du kan føle på deg at i dag er din lykkedag. Den siste ukens solskinn og regn har gitt perfekte forhold for skogens smakfulle sopper. Tips fra den lokale befolkningen har også gitt deg en moralboost. Utstyrt med en stor bøtte begynner du tidlig - før soloppgang under lyset fra månen. Du har til og med tatt med deg en stekepanne, litt smør og sider slik at du kan belønne deg selv med et herremåltid ved solnedgang. Det kommer til å bli en strålende dag!

 

Antall spillere: 2
Alder: 10+
Spilletid: 20-40 minutter
Språk: Norsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 117 kort, så du trenger 2 pakker til alle kortene.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Fungi Kortspill - NorskEt spill som er fantastisk å spille med partner eller en venn. Tar akkurat passe lang tid å spille, lett å lære også.