Ingenious Brettspill Ingenious Brettspill

Ingenious Brettspill

Varenr: 131702
589,-
Forventet til lager 30.09.2023
-+
Forventet til lager 30.09.2023

Ingenious Brettspill. Tenk utenfor boksen! Ingenious er et abstrakt spill der spillerne etter tur skal plassere ut brikker på brettet. Hver brikke har to ulike fargede symboler. Spillerne får poeng ved å matche likefargede symboler, og spillernes endelige poengsum bestemmes av den laveste scorede brikken, ikke den høyeste.

 

Spillet inkluderer 120 domino-aktige brikker, hver bestående av to heksagoner koblet sammen langs den ene siden. Hvert heksagon har en av seks fargesymboler, der de fleste har to ulike symboler og noen få har samme symbol/farge. Spillerne har en stabel med seks brikker, og når det er hans eller hennes tur plasseres en brikke i et ledig felt på brettet. Når det ikke lenger er noen brikker å plassere ut, eller når en spiller har fått 18 poeng av hver farge, avsluttes spillet. Spillerne kan deretter sammenligne sin laveste score, og den som har den høyeste lave scoren vinner spillet!

 

Ingenious inkluderer regler for én spiller og lagspill. Dette prisbelønnede spillet har blitt redesignet med et solid plastbrett.

 

Antall spillere: 1-4
Alder: 8+
Spilletid: 30-45 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser