78521 78521 78521 78521 78521 78521

Story of Seasons Mineral Town Xbox

Friends of Mineral Town

Varenr: 149363
399,-
-+
Forventet til lager 31.10.2021

En utrolig trofast, ny versjon som bevarer det vanedannende spillet, de fargerike figurene og den rustikke sjarmen til originalutgivelsen fra 2003 på GameBoy Advance, STORY OF SEASONS: Friends of Mineral Town på Xbox har smørglatt HD-grafikk og en sjarmerende, ny design av spillets ikoniske omgivelser, som øyeblikkelig vil glede både gamle fans av serien og nykommere.

 

  • Oppdag sjarmen ved å leve det enkle livet: Utnytt kraften i naturen når du puster nytt liv i bestefars gård, ser til avlinger og aler opp husdyr for å tjene til livets opphold. Med en rekke varianter av vekster å dyrke og dyr som spenner fra alpakkaer til angorakaniner, er ingen dag helt lik, og årstidene skifter og nye ferdigheter venter.
  • Opplev en viktig hjørnestein i historien om Y: Hendelsene som skjer i løpet av Ys tid: Minnene om Celcetas lange kampanje fungerer som noe av det viktigste og mest vidtrekkende i serien, men det forblir likevel helt frittstående, slik at også seriens nykommere kan glede seg over historien.
  • Kast hansken i Boss Rush-modus: Fanfavoritten Boss Rush-modus er tilbake, og setter Adol alene opp mot uforsonlige fiender eller gir muligheten for full kamp for å holde utfordringen i gang etter at hovedhistorien er fullført.

 

Utgivelsesdato: Høst 2021


Les merSkjul
 Kundeanmeldelser
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.