75405

Demons Souls Remake PS5

Varenr: 146267
798,-
-+
Forventet til lager 06.07.2022

Fra PlayStation Studios og Bluepoint Games kommer en ny tolkning av PlayStation-klassikeren Demon’s Souls. Spillet er laget på nytt fra grunnen av med mange forbedringer, og presenterer et tåkefylt, mørkt fantasiland for en helt ny generasjon spillere. Dem som har brynt seg på utfordringene og prøvelsene i Demon's Souls tidligere, kan igjen kjempe mot mørket i fantastisk visuell kvalitet og med utrolig ytelse.


I jakten på makt utnyttet Boletarias 12. konge, Kong Allant, de eldgamle sjelekunstene og vekket opp en demon fra tidenes opprinnelse: Den gamle.
Etter at Den gamle var påkalt, feide en fargeløs tåke over landet og slapp løs marerittaktige skapninger som tørstet etter menneskesjeler. Dem som ble frarøvet sjelene, mistet forstanden og sto bare igjen med et brennende ønske om å angripe de forstandige som fortsatt var igjen.


Boletaria er nå avskåret fra omverdenen, og ridderne som våger å trenge inn i tåken for å frigjøre landet, blir aldri sett igjen. Som en ensom kriger som har trosset den livsfarlige tåken, må du gjennom de tøffeste utfordringene for å få tittelen «Demondreper» og sende Den gamle i dvale igjen.


Utgivelsesdato: 19. november 2020


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.