70946

The Witcher 3 Wild Hunt COMPLETE Switch

Complete Edition

Varenr: 141837
549,-
-+
Forventet til lager 25.05.2021

The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition til Nintendo Switch inneholder følgende:

 

  • The Witcher 3: Wild Hunt-spillet
  • Hearts of Stone & Blood and Wine utvidelsene, samt 16 andre DLC-pakker

 

The Witcher 3: Wild Hunt til Nintendo Switch er et historiedrevet rollespill satt i en visuelt imponerende åpen verden, fullstappet med konsekvenspregede valg og ettervirkninger. I The Witcher er du en profesjonell monsterjeger som har i oppgave å finne profetiens barn i et stort fantasiunivers med travle handelsbyer, farlige fjellpassasjer og bortgjemte huler som du kan utforske.

 

  • Spill som en høytstående monsterslakter til leie: En Witcher trenes fra barns alder og muteres for å oppnå overmenneskelige ferdigheter og styrker, og regnes som den nødvendige motbalansen til den monsterinfiserte verdenen rundt dem.
  • Utforsk en moralsk likegyldig åpen fantasiverden: Den åpne verdenen til The Witcher er utformet for endeløs utforskning, og setter en ny standard for størrelse, dybde og omfattenhet.
  • Spor opp profetiens barn: Godta den viktigste kontrakten for å spore opp profetiens barn, et viktig ledd for å redde eller ødelegge verden.


Utgivelsesdato: 15. oktober 2019


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Kenneth Fredriksen@hotmail.com 30.10.2019 Har spilt spillet på PC. Var godt og komme tilbake til den Fantastiske verden. The witcher 3 wild Hunt, et vakkert stort spill. Nydelig musikk, nydelig story, god kampsystem. , du får også med begge DLC i pakka. lagringen på spille, er 32gb på nintendo Switch, når du kjøper det fysisk så får du hele spille på et gamecard, ikke noe Download tull, spille kjøres i 30fps, grafikk er nedgradert, anbefaller og spille spille håndholdt, vis du aldri har spilt Witcher 3 wild Hunt, og liker og spille på farten, så er dette perfekt. Men vis du vil ha full nytte av grafikk, anbefalles dette på andre plattformer. Pluss at prisen er en del Billigere enn, Switch versjon. Her har du 150 timer og mere. NINTENDO Switch kjører spille utrolig bra.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.