75779 75779 75779 75779 75779 75779 75779

Final Fantasy VII/VIII Remastered Switch

Final Fantasy 7 & 8 Remastered

Varenr: 146641
399,-
-+
Forventet til lager 25.01.2021

Final Fantasy VII og VIII Remastered samlepakke for Nintendo Switch. Inneholder både Final Fantasy VII Remastered og Final Fantasy VIII Remastered!

 

  • Final Fantasy VII Remastered: Det er igjen på tide å dykke ned i spillet som revolusjonerte RPG-sjangeren. Eventyret starter med en kaldblodig leiesoldat som heter Cloud Strife. Han er blitt leid inn til å delta i en rekke angrep på kraftstasjoner som produserer «Mako», en type energi som økokrigerne mener suger ut planetens livskraft. I kaoset som følger, kommer Cloud til å oppdage noe som vil forandre livet hans, og verden, for alltid.
  • Final Fantasy VIII Remastered: Det er krig. Republikken Galbadia, under trollkvinnen Edeas innflytelse, mobiliserer sin store hær mot de andre nasjonene i verden. Squall og andre medlemmer av SeeD, en gruppe med elitesoldater, følger Rinoa, en motstandskriger, i kampen mot Galbadias tyranniske lederskap og for å forhindre at Edea for fullført sitt ultimate mål. Dette produktet er en remastret utgave av FINAL FANTASY VIII, med et flertall forbedringer som bl.a. gir deg muligheten til å tilpasse spillopplevelsen din og vanskelighetsgradsnivået:


Utgivelsesdato: 4. desember 2020


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.