77256

Asterix & Obelix XXL Collection Switch

Varenr: 148108
599,-
-+
Forventet til lager 20.05.2021

Asterix & Obelix XXL Collection til Nintendo Switch inneholder følgende:

 

  • Asterix & Obelix XXL Romastered
  • Asterix & Obelix XXL2
  • Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir

 

Asterix & Obelix: XXL - Romastered: Vi befinner oss i år 50 før Kristus. Hele Gallia er erobret av romerne. Hele? Nei! En liten landsby gjør fremdeles motstand, de strie, ukuelige innbyggerne - gallere, selvsagt! - lar seg ikke knekke. Og tilværelsen er ikke helt enkel for de romerske legionærene i de befestede garnisonene Lillebonum, Laudanum, Barbarium og Aquarium. Sjekk ut det første XXL-eventyret til gallerne i denne fullstendig romastrede versjonen.


Asterix & Obelix XXL2: Det har gått mer enn 10 år siden deres siste opptreden på spillkonsoller, men nå er Asterix og Obelix tilbake og i bedre form enn aldri før! Asterix & Obelix XXL 2 er en flott blanding av action og eventyr for alle aldre, med en vinnende kombinasjon av humor og slagsmål. Men hvor har det blitt av Miraculix? Den langskjeggede trollmannen har forsvunnet etter å ha bedratt sitt eget folk for Julius Cæsar! Gallerlandsbyen er i opprør! De må finne ut sannheten! Asterix og Obelix som alltid er klar for et slagsmål, blir sendt til Roma på oppdrag av deres høvding Majestix. Her finner de en ny fornøyelsespark - Las Vegum - bygget av den berømte romerske keiseren. Hvorfor? Hva er det Miraculix skjuler?


Asterix & Obelix XXL3: Vi befinner oss i år 50 før Kristus. Hele Gallia er erobret av romerne. Hele? Nei! En liten landsby gjør fremdeles motstand, de strie, ukuelige innbyggerne - gallere, selvsagt! - lar seg ikke knekke. Og tilværelsen er ikke helt enkel for de romerske legionærene i de befestede garnisonene Lillebonum, Laudanum, Barbarium og Aquarium. En dag mottar druiden Miraculix et merkelig brev. Det er fra Hella Finidrir, høyprestinnen av Thule! Hun advarer druiden om en alvorlig trussel mot folket hans, og ber ham om å ta en mystisk bautastein ut av dens skjulested ... Sett ut på et spennende eventyr og fordyp deg i Asterix' verden! Alene eller i samarbeid kan du utforske områdene i det romerske imperiet og komme til bunns i mysteriet til krystallbautasteinen og dens utrolige krefter!

 

Utgivelsesdato: 27. mai 2021


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.