63376 63376

Nusfjord Brettspill

Varenr: 134320
548,-
-+
Forventet til lager 30.09.2020

Nusfjord Brettspill kommer fra den prisvinnende og anerkjente spillprodusenten Uwe Rosenberg (Agricola, Le Havre, Caverna, Patchwork). Nusfjord er en rolig fiskelandsby i Lofoten. For 50 år siden var virksomheten i byen blomstrende på grunn av torsken som kom til fjorden for å gyte. Reis enda lenger tilbake i tid, og seilskip dominerte på fjorden, og fjellandskapets prakt maskeres av store skoger. Besøk velmaktsdagene til Nusfjords maritime handel og ekspansjon, så vil kanskje suksessen være din!

 

Som eier av et stort fiskeselskap i Nusfjord er målet ditt å utvikle og utvide havnen og det omkringliggende landskapet. Dette gjør du ved å bruke arbeiderne dine til å hjelpe deg med å utvikle fiskebedriften din, overtale landsbyens eldste i rådet til å bli med deg, og bygge bygninger som gir deg verdifulle effekter og seierspoeng. I tillegg må du ikke glemme å utvide fiskeflåten din for å øke fiskekapasiteten din, og utstede aksjer i firmaet ditt for en rask påfylling av penger. Du må også balansere rydding og gjenskoging av landet ditt for å bygge ressurser. Og ikke glem inntektene som kreves for å kjøpe aksjer som kan gi deg ekstra fisk og poeng.

 

Spilleren med det beste fiskeselskapet (og flest poeng) vinner spillet!

 

Antall spillere: 1-5
Alder: 12+
Spilletid: 20-100 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 150 kort, så du trenger 3 pakke(r) til alle kortene.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.