Crusader Kings Brettspill Crusader Kings Brettspill Crusader Kings Brettspill

Crusader Kings Brettspill

Varenr: 139308
1 098,-
-+
Forventet til lager 31.12.2022

I Crusader Kings Brettspill tar du rollen som en korsfarer-konge ute etter rikdom, politisk makt, religiøs innflytelse og militær overlegenhet over hele kontinentet. Forandre historien til Middelalderens Europa i ditt eget bilde - hvis bare den dumme tronarvingen din av en sønn ikke ødelegger planene dine...

 

Spillet er basert på dataspillet Crusader Kings, og er et strategispill med fokus på karakterer, intriger og drama. Det er et stort, fantastisk spill hvor man bruker kort for å aktivere handlinger, karakterer og hendelser, mens flotte miniatyrfigurer i plast representerer riddere, hærer, slott og mer.

 

Målet ditt er å spre innflyttelsen din over hele Middelalder-Europa og lede ditt dynasti til triumf over rivalene. For å gjøre det må du forme familien din over flere generasjoner, bygge og utvikle riket ditt, være tøff i forhandlinger og bruke undersåttene dine klokt for å øke rikdommen og militærmakten din, samtidig som du opprettholder forpliktelsene dine med å delta i korstog i det Hellige Landet.

 

For å vinne må du overleve invasjoner, konspirasjoner og til og med ekteskap! Eller iallefall sørge for at du har tronarvinger som er klare til å ta over dersom du skulle dø. Feiler du i å produsere en passende arving kan det bety slutten på dynastiet ditt.

 

Antall spillere: 3-5
Alder: 10+
Spilletid: 120-180 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (155 kort) og her (149 kort).


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.