59988

At the Gates of Loyang Brettspill

Varenr: 131031
689,-
-+
Forventet til lager 30.04.2021

At the Gates of Loyang Brettspill er et handelsspill fra Uwe Rosenberg, skaperen av kjente bestselgere som Bohnanza, Agricola og Le Havre.

 

Kina for 2000 år siden: Loyang har blitt hovedstaden for Han-dynastiet, som en av fire hovedstader i det antikke Kina. I det blomstrende økonomiske klimaet krever innbyggerne i byen en økende mengde matvarer. Disse kommer fra lokale bønder som gror hvete, gresskar, neper, kål, bønner og løk på åkrene sine.

 

Etter hver innhøsting møtes bøndene ved porten til Loyang for å selge produktene sine. De gjør leveringer til de faste kundene sine, og selger grønnsaker til tilfeldig forbipasserende for lukrativ profitt. Men grønnsaker kan også selges på markedet, eller brukes til å plante nye åkre. Hvis bøndene trenger grønnsaker de ikke har tilgjengelig kan de kjøpe dem på butikken.

 

Spillet har 20 ulike hjelpere, alle med unike ferdigheter, som kan hjelpe spillerne. Disse lar spillerne sette i spill en rekke ulike strategier og taktikker.

 

Den mest suksessrike bonden vil være spilleren som gjør mest fremgang på Path of Prosperity innen spillets tidsramme. Hvert steg koster penger - mindre i starten og mer jo nærmere slutten du kommer. Men penger kreves også for å investere, så det er viktig å finne den rette balansen!

 

Antall spillere: 1-4 (Best med 2)
Alder: 10+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.