62165 62165

Archipelago Brettspill

Varenr: 133168
493,-
-+
Forventet til lager 30.09.2021

Archipelago Brettspill gjenforteller den store oppdagelsestiden kjent som Age of Discovery, en epoke med intensiv leting og kolonisering av verden fra europeiske oppdagelsesreisende. Spillet dekker perioden fra 1492 (Christopher Columbus' oppdagelsen av Antillene til 1797 (Koloniseringen av Tahiti).

 

Hver spiller skildrer en utforsker og hans team bestående av en europeisk nasjon for å oppdage, kolonisere og utnytte øyer. Oppdraget er ment å være fredelig; å møte lokalbefolkningens behov samtidig som det gir kommersiell avkastning til kontinentet. Øygruppene og de innfødte må behandles rettferdig, ellers vil de gjøre opprør som potensielt kan føre til krig.

 

Du må finne en balanse mellom ekspansjon og humanisme, mellom kommersielle mål og respekt for lokale verdier, mellom kunnskapsdeling og uhemmet industrialisering. Denne balansen kan kun oppnås dersom spillerne forplikter seg til å gjøre øygruppene til en lykkelig og produktiv koloni. Hvis ikke vil den hensynsløse utnyttelsen din av øyas ressurser og deres innbyggere til slutt føre til kaos og opprør.

 

For å komplisere saken ytterligere skjuler det seg muligens en separatist eller pasifist blant spillerne. Han eller hun vil bruke innflytelsen sin til å vippe balansen og oppnå målet sitt om kaos og opprør eller absolutt fred.

 

Er du klar til å ta oppdagelsesreisen til øygruppene i Archipelago?

 

Antall spillere: 2-5 (Best med 4)
Alder: 14+
Spilletid: 30-240 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (42 kort) og her (48 kort).


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.