60685

Fields of Fire Brettspill

Second Edition

Varenr: 131715
828,-
-+
Forventet til lager 30.06.2022

Fields of Fire Brettspill (Second Edition) er et krigsspill for 1 spiller, der man tar kommando over en bataljon fra andre verdenskrig frem til i dag. Spillet skiller seg fra mange taktiske spill ved at det er uten terninger og rent kortbasert.

 

Det er to decks med kort i spill: Terrain Deck er basert på en spesifikk region og brukes for å bygge et kart over ulike oppdrag kompaniet ditt må gjennomføre. Action Deck tjener mange formål ved å kontrollere kamper, kommando og kontroll, og diverse andre aktiviteter. Enhetene i kompaniet er brikker som representerer hovedkvarter, tropper, våpen, observatører, kjøretøy, helikopter og mer.

 

Et spill er et oppdrag hentet fra en historisk kampanje som er koblet sammen for at spilleren skal kunne håndtere erfaringspoeng og erstatninger. Et oppdrag kan fullføres på 1-2 timer.

 

Spillet er basert på tre faktiske kampanjer opplevd av enheter i 9th US Infantry i andre verdenskrig, Korea og Vietnam. "Keep Up the Fire" er mottoet til 9th Infantry, bedre kjent som "Manchus" for tjenestegjøringen under Boxer Rebellion.

 

Antall spillere: 1
Alder: 12+
Spilletid: 300 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 220 kort.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.