D-Day Dice Second Edition Brettspill

Varenr: 143263
488,-
-+
Forventet til lager 19.11.2019
Skriv anmeldelse

D-Day Dice Second Edition er en helt ny utgave av spillet, med ny artwork, nye kart og reviderte kort og regler for enda bedre spillbarhet. Utgaven er fullt kompatibel med tidligere versjoner, men inkluderer nye mekanikker og spillkonsepter til den svært populære D-Day Dice-serien.

 

Året er 1944, og som soldat går du i land på Normandie, der et tysk maskingevær skyter ned dine kamerater som fluer. Du må gjøre noe! Spillerne tar rollen som allierte soldater som forsøker å organisere improviserte enheter som kan utføre motangrep mot maskingevær-redet. Hver spiller starter med noen få soldater og lite annet. Etterhvert som spillet skrider frem får man tilgang til nye ressurser og avanserer innover på stranden, sektor for sektor.

 

D-Day Dice er et samarbeidsspill der man etter tur forsøker å hjelpe hverandre med å holde seg i live. Spillet inkluderer også alternativer for solospill. Selv om D-Day Dice er bygget rundt å kaste terninger så handler det også om ressurshåndtering (soldater, spesialister, gjenstander og mot), og planlegging av hvordan du vil flytte din enhet.

 

Antall spillere: 1-4
Alder: 14+
Spilletid: 45 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
 Kundeanmeldelser
 
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.