72672

Gloomhaven + Forgotten Circle Brettspill

Samlepakke med hovedspill og utvidelse

Varenr: 143555
1 549,-
-+
Forventet til lager 30.09.2022

Gloomhaven samlepakke som gir deg både hovedspillet og utvidelsespakken Forgotten Circles til redusert pris.

 

Gloomhaven er et spill med euro-inspirerte taktiske kamper i en "legacy" verden med skiftende motiver. Spillerne tar rollen som vandrende leiesoldater med et spesialisert sett med ferdigheter og sine egne grunner for å reise til dette avsidesliggende hjørnet av verden. Spillerne må samarbeide ut av nødvendighet for å tømme ut truende grotter og glemte ruiner. I prosessen vil de forbedre ferdighetene sine med erfaring og tyvegods, oppdage nye steder å utforske og plyndre, og utvide en stadig forgrenende historie drevet av beslutningene de gjør.
 

Gloomhaven er et såkalt "legacy" spill som utvikler seg hver gang du spiller, og passer dermed best sammen med en vennegjeng du kan samle og spille med flere ganger. Etter hvert scenario avgjør spillerne hva man skal gjøre, og disse bestemmer hvordan historien fortsetter i neste scenario. Det er et samarbeidsspill der spillerne kjemper mot monstre ved å bruke et innovativt kortsystem for å avgjøre rekkefølgen og hva spillerne kan gjøre på sin tur.

 

Gloomhaven Forgotten Circles er en utvidelse/expansion til Gloomhaven Brettspill. Utvidelsen er den første for spillet, og inneholder mer enn 20 nye scenarioer som finner sted etter hendelsene i det originale Gloomhaven. Den involverer også en ny karakterklasse - Aesther Diviner - og hennes forsøk på å forhindre en kommende katastrofe. Scenarioboken som følger med utvidelsen sørger for at dere får mer dynamiske og overraskende hendelser. Utvidelsen har også syv nye monstertyper (inkludert tre bosser) og 14 nye gjenstander.

 

Antall spillere: 1-4
Alder: 12+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.